Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Cami Comexim S.R.L., a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.
Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de colectare – reciclare hartie – cartonmase plasticefier si electrice-electronice. Societatea noastra dispune de un numar de 13 mijloace de transport de diverse capacitati. Asiguram transportul si personal de incarcare pentru o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile la o ridicare.

Idei de recicliare
CAMI COMEXIM

RECICLARE HARTIE SI CARTON

Deseuri ambalaje carton (cod 15 01 01)
Deseuri hartie (cod 20 01 01)

RECICLARE ELECTRICE SI ELECTRONICE

Deseuri D.E.E.E

RECICLARE MASE PLASTICE

Deseuri mase plastice – bidoane, PP, HDPE
Deseuri mase plastice – navete
Deseuri folie PE transparenta
Deseuri folie PE color
Deseuri PET

RECICLARE METALE

Deseuri doze aluminiu
Deseuri aluminiu
Deseuri fier si tabla
Acumulatori auto

Cateva cuvinte despre noi

Pentru generatorii de cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton putem pune la dispozitie containere sau prescontainere.

Cantarirea deseurilor pana in 2000 kg se poate face la momentul incarcarii cu ajutorul unor lize cu cantar electronic incorporat.

Preluarea containerelor si prescontainerelor este asigurata de societatea noastra cu mijloace de transport adecvate, iar cantarirea acestora se face la bascula electronica de la punctul nostru de lucru.

 

Echipa experimentata

Compania are un efectiv de 50 de angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

0

Mijloace de transport

0 +

Angajati

0 +

Ani de experienta

In prezent intr-o luna colectam cca:

Noi verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Cami Comexim S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta compania Cami Comexim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.