Cami Comexim S.R.L., a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.
Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de colectare – reciclare hartie – carton, mase plastice, fier si electrice-electronice. Societatea noastra dispune de un numar de 13 mijloace de transport de diverse capacitati. Asiguram transportul si personal de incarcare pentru o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile la o ridicare.

Pentru generatorii de cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton putem pune la dispozitie containere sau prescontainere.

Cantarirea deseurilor pana in 2000 kg se poate face la momentul incarcarii cu ajutorul unor lize cu cantar electronic incorporat.

Preluarea containerelor si prescontainerelor este asigurata de societatea noastra cu mijloace de transport adecvate, iar cantarirea acestora se face la bascula electronica de la punctul nostru de lucru.

Man hands holding a green young plant

 

Compania are un efectiv de 50 de angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

In prezent intr-o luna colectam cca:

    • 1500 tone deseuri hartie – carton
    • 100 tone deseuri mase plastice
    • 100 tone deseuri fier
    • 10 tone deseuri electrice – electrocasnice

Noi verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Cami Comexim S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre.

 

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta compania Cami Comexim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.